Karşıyaka'da Pekdoğan coşkusu

Karşıyaka

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Kırıkkale'nin her tarafının eşit şartlarda gelişeceğini söyledi, Pekdoğan Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bu şehir bizimdir. Çabamız, çalışmamız Kırıkkale'mizin gelişmesi için” dedi.

KARŞIYAKA NEDEN GELİŞMEDİ?

MHP Belediye Meclis Üyesi Ahmet Erduran öncülüğünde Karşıyaka Mahallesinde düzenlenen ve yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen mahalle mitinginde Karşıyakalılara seslenen Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, “10 yıldır Kırıkkale’yi yönetenler, 10 yıl önce başlattığımız projelerin üzerine bir çivi bile çakmadılar. Şehrin batısı haricindeki mahallelerimiz atıl kaldı. Geliştiği iddia edilen şehrimizin Karşıyaka Mahallesinde oturan hemşerimin bu gelişmeden neden haberi yok?” dedi.

ASILLAR KOPYALARINI YÜCELTİR

Akşam saatlerinde olmasına rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşen mitingde Pekdoğan’ın sözleri sık sık alkış ve sloganlarla kesildi. Projelerini haftalar öncesinden basın toplantılarıyla açıkladığını, açıklanan her projenin de Kırıkkale halkı tarafından benimsendiğini belirten Pekdoğan, “Kırıkkale halkı da çok iyi bilir ki kopyalar asıllarını yüceltir. Bizi izlemeye takip etsinler bakalım. Aylarca uzmanlar tarafından çalışılıp hazırlanmış projelerimizi sağda solda görmek bize ancak gurur verir. Ama siz yine de aslını bırakıp kopyalarına tevessül etmeyin. Asıl azmaz bal kokmaz”.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız